Svítící dekorace LED

Vlastnosti
Značky
  •  
Hobby Bubble Air Spot
Hobby Bubble Air Spot moon
Jsou k dispozici varianty
299,00 Kč
Hobby Bubble Air Spot
Hobby Bubble Air LED colour & moon
Hobby Bubble Air LED colour & moon 33 cm
Jsou k dispozici varianty
799,00 Kč
Hobby Bubble Air LED colour & moon

V úseku dekorací do akvária naleznete především pozadí, speciální technické vychytávky, vzduchovací dekorace do akvária a dekorace, která poskytují rybkám ochranu, jako např. jeskyně. Samozřejmě nesmí v nádrži chybět ani nejnovější trend v dekoracích do akvária: Dekorace s LED diodami je nové slovo v oblasti úpravy nádrže, především v kombinaci s jinými dekoračními výrobky.

Výrobky ze skupiny dekorace s LED diodami je možné v akváriu cíleně osvětlit určité dekorační předměty nebo prvky, takže se více zvýrazní. Zvláště náladově působí celek, když se ukryje dekorace s LED diodami přímo za kámen nebo jiný dekorační prvek, takže vznikne nepřímé osvětlení. Popusťte otěže své kreativity s našimi dekoracemi s LED diodami a nainstalujte je tak, aby se vám to líbilo.

S dekorací s LED diodami je možné dosáhnout skvělé efekty i v kombinaci s jinými dekoračními výrobky, například se vzduchovacími dekoracemi nebo dekorativními předměty, do kterých je možné nainstalovat dekoraci s LED diodami. Tak se osvětlí sopka červeně a mnohem působivěji, než když jen vypouští bubliny. Další příklad je osvětlená lebka: To propůjčí vašemu akváriu díky kombinaci s dekorací s LED diodami naprosto mimořádnou tajuplnou atmosféru.