Vzduchovací dekorace

Vlastnosti
Značky
  •  
Hobby Bubble Air Spot
Hobby Bubble Air Spot moon
Jsou k dispozici varianty
299,00 Kč
Hobby Bubble Air Spot
Hobby Bubble Air LED colour & moon
Hobby Bubble Air LED colour & moon 33 cm
Jsou k dispozici varianty
799,00 Kč
Hobby Bubble Air LED colour & moon

Vzduchování a vzduchová čerpadla jsou důležitá, aby se do akvarijní vody dostával kyslík: Čistý kyslík vytvořený oxydátorem se uvolňuje ve vodě bez tvorby bublin. Tvorba bublin je u mnoha vzduchování individuálně nastavitelná a zajišťuje obzvláště hezký vzhled. Zvláště oblíbené jsou dnes vzduchovací dekorace do akvária. Výhodou těchto vzduchování je, že se nemusíte zabývat vzduchovacími kameny, prasklými membránami nebo vracející se vodou. Mimo to jsou vzduchovací dekorace do akvária velmi všestranné.

Vzduchovací dekorace se snadno udržuje, pracuje velmi tiše a bez vibrací, takže vaše ryby neruší žádné nervní doprovodné projevy. Díky malé velikosti se vzduchovacích dekorace do akvária skvěle hodí pro optimální zásobování kyslíkem v malých až středně velkých akváriích, samozřejmě je možné zkombinovat několik vzduchovacích dekorací i pro velká akvária.

Kombinace je u vzduchovacích dekorací dobré slovo, neboť fantasticky spolupracují s osvětlením nebo dekoračními předměty: Tak je možné dosáhnou pod vodou skvělé efekty, které nadchnou vizuálně i funkčně. Přitom vzduchovací dekorace dovedně kombinuje vzduchové bubliny a světlo, takže je například možné napodobit sopku, která chrlí červené vzduchové bubliny.