ZooRoyal grilované tyčinky pro kočky s kachním masem

Varianta

32x5g
618,75 Kč / 1 kg
99,00 Kč

99,00 Kč

618,75 Kč /kg

Ihned k odeslání, dodací lhůta 1-3 pracovní dny.
  • Doprava zdarma u objednávek nad 999,00 Kč

  • Snadná a bezpečná platba

  • Bezplatné vrácení zboží

Popis

Zdravé krmivo inspirované přírodou – s produkty ZooRoyal se do misky dostává jen to nejlepší
Naše krmivo pro psy a kočky ZooRoyal přesvědčí svými kvalitními přísadami a složením blízkým přírodní stravě. Díky tomu slibují naše základní krmiva i pamlsky vysokou snášenlivost a tu nejlepší stravitelnost u psů i koček. Všechny receptury byly vyvinuty společně s veterináři, a jsou proto 100% druhově vyvážené. Díky používání různých druhů masa a současnému respektování nejrůznějších potřeb koček a psů jakéhokoli věku nabízí ZooRoyal sortiment vhodných krmiv pro každého čtyřnohého miláčka.

Šťavnaté grilované tyčinky s kachním masem, které se skvěle hodí jako pamlsek na svačinku. Receptura neobsahuje přidaný cukr ani obiloviny. ZooRoyal Grillies pro kočky jsou šetrně sušené a jednotlivě balené.

Podrobnosti produktu:

  • grilované tyčinky jako pamlsek pro kočky
  • bez cukru
  • bez obilovin
  • jednotlivě baleno, lze snadno porcovat

Číslo produktu
1000069244

Složení:

maso a vedlejší produkty živočišného původu (5 % kachna), minerální látky

Doplňkové látky:

konzervační látky, antioxidanty

Analytické složky:

hrubá bílkovina 33,5 %, obsah tuku 20,0 %, hrubý popel 10 %, hrubá vláknina 2,0 %, vlhkost 28 %

ZooRoyal Grillies pro kočky jsou šetrně sušené a jednotlivě balené. Tyčinky lze podle libosti i nalámat na menší kousky. Díky vroubkům je dělení na porce snadné. Jako pamlsek jen tak během dne. Vhodné také pro malé kočky od 3. měsíce. Dospělá kočka průměrné velikosti s normální váhou (cca 4 kg) – maximálně 1 kus denně. Údaje slouží jako orientační hodnoty. Individuální potřeba se bude lišit podle věku, plemene, životních podmínek a aktivity zvířete. Dodatečné podávání pamlsků by mělo být zohledněno v denní dávce krmiva. Zajistěte neustálý přísun čerstvé pitné vody.