ROYAL CANIN MAXI Ageing 8+ mokré krmivo pro starší velké psy

Varianta

10 x 140 g
320,71 Kč / 1 kg
449,00 Kč
20 × 140 g
285,36 Kč / 1 kg
799,00 Kč

449,00 Kč

320,71 Kč /kg

Ihned k odeslání, dodací lhůta 1-3 pracovní dny.
  • Doprava zdarma u objednávek nad 999,00 Kč

  • Snadná a bezpečná platba

  • Bezplatné vrácení zboží

Popis

ROYAL CANIN MAXI Ageing 8+ mokré krmivo pro starší velké psy

- Podporuje zdravé stárnutí
- Podporuje klouby a kosti
- Přispívá ke zdravému trávení

Proč speciální krmivo pro stárnoucí psy velkých plemen?

Psi různých velikostí mají odlišné potřeby. Pro podporu optimálního zdraví by to mělo být zohledněno ve stravě. ROYAL CANIN MAXI Ageing 8+ v omáčce je vhodné pro psy od 8. roku života s hmotností od 26 kg do 44 kg, které je speciálně přizpůsobené nutričním potřebám velkých starších psů.

Pokud si všimnete šedivých chlupů v srsti, polevující kondice nebo zvýšené potřeby spánku, znamená to pokročilý věk, kdy z dospělého psa se stává senior. Mokré krmivo dodává vašemu stárnoucímu psovi všechny živiny, vitaminy, minerály a stopové prvky, které potřebuje v této fázi života.

ROYAL CANIN MAXI Ageing 8+ v omáčce obsahuje exkluzivní komplex antioxidantů s vitaminem E, který zabraňuje stárnutí buněk. Unikátní receptura byla obohacena o EPA a DHA, aby podpořila zdravé klouby a kosti stárnoucích psů velkých plemen. Udržování zdraví kostí a kloubů vašeho psa je v této fázi života velmi důležité, obzvlášť u velkých psů, protože mají větší hmotnost. ROYAL CANIN MAXI Ageing 8+ v omáčce obsahuje také speciální živiny, které podporují lesklou srst a zdravou kůži. Vitaminy mohou pomoci posílit a udržovat přirozenou obranyschopnost.

Strava velkých psů se liší od stravy psů menších plemen. Velcí psi mají v poměru k jejich tělu poměrně malý trávicí aparát, a tím i omezenou trávicí kapacitu. ROYAL CANIN MAXI Ageing 8+ Sauce obsahuje speciální kombinaci živin a vysoce hodnotných bílkovin, které podporují trávení a zdravou rovnováhu střevní flóry. To zase přispívá k dobré kvalitě stolice.
Pro větší pestrost Další varianty produktu k dostání

Pro uspokojení individuálních preferencí různých psů je krmivo ROYAL CANIN MAXI Ageing 8+ k dostání také jako křupavé granule. Pokud uvažujete o smíšeném krmení suchého a mokrého krmiva, jednoduše postupujte podle našich doporučení. Zajistíte, že váš pes dostane správné množství mokrého a suchého krmiva.

Příslib kvality značky ROYAL CANIN

Všechny produkty ROYAL CANIN procházejí komplexní kontrolou kvality, aby byla zajištěna optimální kvalita krmiva a naplněny individuální výživové potřeby a životní styl vašeho psa. To znamená, že s krmivem ROYAL CANIN MAXI Ageing 8+ v omáčce nabízíte svému psovi kvalitní a vyváženou stravu.

Číslo produktu
1000073817

Složení:

maso a vedlejší produkty živočišného původu, obiloviny, vedlejší produkty rostlinného původu, oleje a tuky, rostlinné bílkovinné extrakty, minerální látky, zelenina, cukr, měkkýši a korýši.

Doplňkové látky:

Nutriční fyziologické přídatné látky: vitamin D3: 200 IU, E1 (železo): 6 mg, E2 (jód): 0,2 mg, E4 (měď): 1,9 mg, E5 (mangan): 1,9 mg, E6 (zinek): 19 mg – technologické přídatné látky: klinoptilolit sedimentárního původu: 2 g.

Analytické složky:

bílkoviny 8 %, obsah tuku 5,5 %, hrubá vláknina 1,4 % hrubý popel 1,4 %, NFE (bezdusíkaté látky) 2,7 % obsah vlhkosti 81 %

27 kg: 10 kapsiček
29 kg: 10 + 1/2 kapsičky
32 kg: 12 kapsiček
34 kg: 12 + 1/2 kapsičky
42 kg: 14 kapsiček
45 kg: 15 kapsiček