FELIX – Chutná tak dobře, jak vypadá, Mix v želé, 120 x 85 g

Varianta

115,59 Kč / 1 kg
1 179,00 Kč

1 179,00 Kč

115,59 Kč /kg

Ihned k odeslání, dodací lhůta 1-3 pracovní dny.
  • Doprava zdarma u objednávek nad 999,00 Kč

  • Snadná a bezpečná platba

  • Bezplatné vrácení zboží

Popis

FELIX® – Chutná tak dobře, jak vypadá® je výběr neodolatelných jídel, která vypadají, voní a chutnají tak, jako byste je sami připravili. Každý druh je vyrobený z kvalitních přísad a skládá se z jemných kousků v želé, které si vaše kočka zamiluje. FELIX® Chutná tak dobře, jak vypadá® je krmivo dostupné v mnoha lahodných variantách ve šťavnatém želé, aby vaše kočka měla každý den zpestření, které si zamiluje. Chutnají skutečně tak dobře, jak vypadají! FELIX – Prostě neodolatelné.

Podrobnosti produktu:

  • jemné kousky v želé
  • Čtyři druhy: Hovězí, kuřecí, tuňák a treska
  • 120 kapsiček po 85 g

Číslo produktu
1000078034

Složení:

S hovězím masem:
maso a vedlejší produkty živočišného původu* (14 %, z toho 4 % hovězí), rostlinné bílkovinné extrakty, ryby a vedlejší produkty z ryb, minerální látky, cukr.
*Kousky: 44 % masa a vedlejších produktů živočišného původu.

S kuřecím masem:
maso a vedlejší produkty živočišného původu* (14 %, z toho 8 % kuřecí), rostlinné bílkovinné extrakty, ryby a vedlejší produkty z ryb, minerální látky, cukr.
*Kousky: 44 % masa a vedlejších produktů živočišného původu.

S tuňákem:
maso a vedlejší produkty živočišného původu* (12 %), rostlinné bílkovinné extrakty, ryby a vedlejší produkty z ryb (4 % tuňák), minerální látky, cukr.
kousky: 40 % masa a vedlejších produktů živočišného původu.

S treskou obecnou:
maso a vedlejší produkty živočišného původu* (12 %), rostlinné bílkovinné extrakty, ryby a vedlejší produkty z ryb (4 % treska obecná), minerální látky, cukr.
kousky: 40 % masa a vedlejších produktů živočišného původu.

Doplňkové látky:

síran železnatý monohydrát (Fe) 7,6 mg/kg, síran měďnatý pentahydrát 0,66 mg/kg, vitamin A 655 IU/kg, vitamin D3 100 IU/kg, vitamin E 15 IU/kg, taurin 413 mg/kg, jodát vápenatý, bezvodý 0,19 mg/kg, síran manganatý monohydrát 1,5 mg/kg, síran zinečnatý monohydrát 13 mg/kg

Analytické složky:

obsah tuku 2,5 %, vlhkost 82 %, kyselina linolová (omega-6) 0,4 mg/kg, bílkoviny 11,5 %, hrubý popel 2,5 %, hrubá vláknina 0,05 %

Füttere deiner ausgewachsenen Katze (4kg) 4 Portionsbeutel pro Tag, die auf mind. 2 Mahlzeiten verteilt werden sollten. Diese Richtwerte basieren auf mäßig aktiven Katzen bei normaler Umgebungstemperatur. Individuelle Bedürfnisse können variieren, sodass die Futtermenge entsprechend angepasst werden sollte, um ein schlankes, gesundes Körpergewicht zu erhalten. Bitte zimmerwarm servieren. Sauberes, frisches Trinkwasser sollte stets zur Verfügung stehen. Füttere deiner ausgewachsenen, kastrierten Katze (4kg) 3 Portionsbeutel pro Tag, die auf mind. 2 Mahlzeiten verteilt werden sollten.