Vodítka a postroje pro kočky

Vlastnosti
Značky
  •  
Trixie reflexní postroj pro kočku s vodítkem
Trixie reflexní postroj pro kočku s vodítkem
89,00 Kč
Trixie reflexní postroj pro kočku s vodítkem
Trixie postroj pro kočky XL s vodítkem
Trixie postroj pro kočky XL s vodítkem
119,00 Kč
Trixie postroj pro kočky XL s vodítkem

Kočičí vodítka a postroje - vydejte se společně za dobrodružstvím

Někdy vidíme majitele koček, kteří vedou svoje mazlíčky na vodítku pro kočky. Může to vypadat směšně, ale je to skutečná alternativa při absenci výběhu. Zejména v krajině se zvýšenou dopravou nebo v cizím prostředí umožňuje takové vodítko pro kočky vašemu mazlíčkovi venkovní procházku. Většinu našich vodítek pro kočky najdete přitom v sadě s postrojem. Jako první se kupuje postroj pro kotě. Pokud si kočka přivykne na vodítko pro kočku a postroj pro kočky již v útlém věku, je velká šance, že s ní později budete moci díky vodítku pro kočku podnikat společné výlety. Při vedení kočky na vodítku je však nutné mít jemnou ruku, neboť kočky nelze vodit jako psa: měli byste kočku pouze lehce dirigovat, ale směr nechte určit kočku. Kromě toho lze u mnoha našich vodítek pro kočky nastavit délku, takže můžete vodítko vždy přizpůsobit příslušnému prostředí. Ve společných procházkách s kočkou na vodítku pokračujte jen v případě, že se to vaší kočce očividně líbí. Při zásadní nespokojenosti na tom nic nezmění ani to nejkrásnější vodítko.

Postroj pro kočku a vodítko pro kočku

Postroje pro kočky, někdy také pojmenovány jako kšíry pro kočky jsou na trhu nabízeny v mnoha provedeních. Nejběžnější je reflexní provedení a mezi chovateli velkých mazlíčků je hledaný i XXL postroj na mainskou mývalí kočku nebo podobná plemena. U většiny postrojů na kočky je i patřičně dlouhé a pevné kočičí vodítko.

Vodítko na kočku budete potřebova i v případě, že vaše kočka nesnese postroj na kočku a spíše preferuje obojek pro kočky. V naší nabídce naleznete především vodítka pro kočky v setu s kočičím postrojem. Na trhu jsou ale k dispozici různě tlustá a barevná vodítka, a také vodítka pro kočky z různých materiálů.

Určitě nezapomeňte na přívěsek na obojek pro kočky, který může obsahovat vaše kontaktní údaje a v případě zatoulání vaší kočky, je větší šance, že se vám někdo ozve, že ji našel.

Na našem e-shopu najdete široký sortiment obojků, vodítek a přívěsků pro kočky, ze kterých si vyberete přesně podle potřeby.