Odpuzovače psů

Někteří psi milují domácí gauč, i když tam nemají co pohledávat. Přes důsledné napomínání ignoruje pes zákaz nejpozději tehdy, když opustíte dům. Naše řešení: odpuzovač psů a koček!

Jednoduše nastříkejte na příslušný nábytek odpuzovač psů a pes se kvůli nepříjemnému zápachu k nábytku nebude přibližovat. Tento zápach je však tak jemný, že jej člověk nemůže postřehnout. Tyto prostředky nejsou pro psy ani toxické, ani nebezpečné, jen nepříjemné. Pro jistotu byste měli tento prostředek u citlivých látek vyzkoušet na nenápadném místě. Odpuzovače psů pomáhají nejen v případě, že pes skáče na nábytek; atraktivní nejsou ani škrábance nebo ohryzaná místa například na dveřním rámu. Odpuzovač psů a koček je na trhu dostupný v různém provedení:

  • odpuzovač psů proti čůrání,
  • odpuzovač psů - sprej,
  • odpuzovač psů venkovní,
  • elektronický odpuzovač psů,
  • ultrazvukový odpuzovač psů.

Ideální ochranu na ven poskytují venkovní pachové zábrany, např. pachový odpuzovač psů na zahradu. Také chrání váš pozemek před nášlapnými minami od cizích psů. Odpuzovače nesmyje ani déšť, takže dlouhodobě ochrání váš pozemek před exkrementy psů i koček. Prohlédněte si tuto kategorii a hledejte ideální prostředek do interiéru i na ven.

Kromě odpuzovačů psů máme v nabídce různé pomůcky a příslušenství pro výcvik psů - překážky pro agility, příslušenství pro výcvik psů, jako jsou pamlskovníky a klikry, nebo také absorpční podložky pro štěňata a psí toalety.