Lucky Lou Lifestage Adult hovězí maso a hmyz

Varianta

6× 200 g
249,17 Kč / 1 kg
299,00 Kč
24 × 200 g
245,63 Kč / 1 kg
1 179,00 Kč

1 179,00 Kč

245,63 Kč / kg

Ihned k odeslání, dodací lhůta 1-3 pracovní dny.
  • Doprava zdarma u objednávek nad 999,00 Kč

  • Snadná a bezpečná platba

  • Bezplatné vrácení zboží

Popis

Hej, to jsem já – Lucky Lou. Ale můžete mi také říkat jen Lucky nebo Lou! Jak chcete, jsem úplně v pohodě.

Žijete s koťaty, dospělými kočkami jako já nebo staršími kočkami a mají pořád hlad? Pak tu mám něco pro vás. Protože jsem přemýšlela o tom, co my kočky vlastně chceme.

Bingo, jsme nejlepší lovci na světě a skuteční masožravci! Víte vlastně, z čeho se skládá přírodní potrava vhodná pro kočky? Napadá vás něco? Jednou jsem to nechala analyzovat na příkladu myši. Myš obsahuje následující složky: cca 60 % masa, cca 35 % vedlejších produktů živočišného původu (mj. srdce, plíce, kosti atd.) a cca 5 % sacharidů, jako je surová hrubá vláknina – obsah vlhkosti cca 70 %.

A teď to přijde! Co dokáže příroda, dokážu i já a ještě lépe. Proto může základní krmivo pro pohodové kočky nést i MOJE jméno! Moje potrava pro kočky se skládá z více než 94 % masa příp. ryb, vnitřností a vývaru a přibližně 2 % rostlinných sacharidů, 1 % minerálních látek a malého podílu vysoce kvalitního oleje.
Už jste si všimli: Tohle je dokonce ještě lepší než nějaká myš! A protože jsem chytrá, neobsahuje moje krmivo žádné obiloviny, lepek ani přidaný cukr. Jsem prostě fanoušek skutečné chuti!

Abych mohla výrobu svého krmiva pozorně sledovat, vyrábí se Lucky Lou Lifestage v Německu. Made in Germany znamená kvalitu a Lucky Lou je prostě prémiová značka!

Je také zcela jasné, že kotě potřebuje jiné množství živin než dospělá kočka. A kočka v nejlepších letech jako já má zase jiné nároky na své krmivo než senior, kterého už možná sužuje několik bolístek. Hej, vymyslela jsem i něco pro gaučáky. Řada Functional Food je speciálně pro sterilizované kočky a kočky se sníženou potřebou energie; ano, vím, že musí věnovat zvláštní pozornost své postavě. A ten, kdo má rád kraby, bude milovat moje příchutě s hmyzem.

Tak vidíte: Moje krmivo je speciálně přizpůsobeno našim různým životním etapám a individuálním potřebám. Nudné monotónní krmivo najdete jinde – Lucky Lou Lifestage je k dostání v 18 různých příchutích. Abyste mohli svým kočkám servírovat vždy čerstvé krmivo, je Lucky Lou Lifestage k dispozici v kapsičkách o obsahu 125 g a také v konzervách 200 g a 400 g. A samozřejmě jsou k dispozici i multipacky!

Lucky Lou – THE REAL TASTE! (Vyzkoušejte to hned teď!)

Popis produktu:

  • Lahodná konzerva pro dospělé kočky
  • s lahodným hovězím masem a hmyzem
  • se spoustou masa, vnitřností a vývaru
  • receptura super prospěšná zdraví
  • v prémiové kvalitě
  • bez přidaných obilovin, přidaného cukru a lepku
  • vyrobeno v Německu

Číslo produktu
1000099805

Složení:

hovězí 65 % (obsahuje srdce, svalovina, játra a plíce), hovězí a hmyzí vývar 26,8 %, hmyz 5 %, cuketa 2 %, minerální látky 1 %, brutnákový olej 0,2 %

Doplňkové látky:

Nutriční fyziologické přídatné látky na kg: vitamín D3 (3a671) 200 IU/IU/UI, zinek (3b605) 25 mg, mangan (3b503) 1,4 mg, taurin (3a370) 1500 mg

Analytické složky:

hrubá bílkovina 10,4 %, obsah tuku 8,2%, hrubý popel 2,5 %, hrubá vláknina 0,7%, vlhkost 74 %

3–5 % tělesné hmotnosti kočky denně