Příslušenství pro akvária

Filtrovat
<
Aqua Medic
Biorb
Dennerle
Dupla
Dupla Marin
Eden
EHEIM
Fluval
Hobby Aquaristik
JBL
Marina
NatureHolic
Sera
Tetra
Tropica
bílá
hnědá
modrá
průhledná
zelená
černá
šedá
Lepidlo
Nůžky
Pinzeta
Svorka
Tabule
Kov
Nerezová ocel
Nylon
Plast
Pravé dřevo
Sklo
Mořská voda
Sladká voda
Magnetické
Nerezové
Plovoucí

Hledejte v naší sekci příslušenství pro akvária četné užitečné pomůcky a náčiní pro údržbu, péči a čištění akvária. Příslušenství jako síťky, čističe skla a odkalovací zvony by mělo patřit k základnímu vybavení každého akvaristy. Pořiďte si domů profesionální pomůcky pro čištění z našeho příslušenství pro akvária! S kvalitním příslušenstvím bude pracné čištění jednoduchou hračkou. Od jednoduchých rukavic pro péči přes plovoucí magnety na řasy až po komfortní odkalovací zvony – zde zaručeně najdete, co potřebujete!

Díky správným pomůckám vytvoříte skutečně atraktivní vodní svět, který bude mít dlouhou životnost, také pro blaho jeho obyvatel. Důležité příslušenství pro péči a údržbu vašeho akvária vám nabízíme například v oblasti silikonů a lepidel, neboť bezpečné upevnění dekorativních předmětů nebo korálů je důležité pro dlouhou životnost akvária.

V naší sekci příslušenství pro akvária nabízíme také vhodné pomůcky pro mladé potomky vašich ryb: například samozřejmě porodničky, akvária pro potěr a síťové porodničky. Díky kvalitnímu vybavení se vám odchov bude dařit od prvního dne!