Vybavení a doplňky do klecí

Filtrovat
<
beaphar
Bunny
JR Farm
Kerbl
Trixie
Vitakraft
1 kus
2 × 1 ks
béžová
bílá
hnědá
modrá
oranžová
přírodní
růžová
zelená
černá
červená
šedá
žlutá
Flís
Hlína
Keramika
Konopí
Kov
Nerezová ocel
Nylon
Plast
Plyš
Polyester
Pravé dřevo
Písek
Sklo
Vrba
L
M
S
Protiskluzová vrstva
S domečkem
S poschodím
S tunelem
chlazení
lze plnit občerstvením

Nejdůležitější v kleci pro hlodavce je správné zařízení. Může se dokonce srovnat s jídlem, protože malá zvířata se ve svém příbytku necítí dobře bez správného zařízení. Proto v této kategorii najdete vše, co potřebujete pro perfektní obydlí pro hlodavce! Počínaje domečky přes misky až po k různé prolézačky, zde najdete všechno, co malí hlodavci milují!

Je jedno, jestli je váš mazlíček králík, činčila, křeček nebo fretka: zařízení je rozhodující pro pohodu. Samozřejmě klade každé malé zvíře zvláštní požadavky na jeho obydlí. Ale jedno mají všichni společné – rádi se schovávají. Proto máme v nabídce velké množství domečků a přístřešků. V našem bohatém sortimentu najdete také příslušenství k lezení a nebo správnou toaletu.

Dále se zde nacházejí speciální pelíšky pro zařízení: Jeskyně pro křečky nebo závěsné pelíšky pro fretky jsou příkladem individuálního zařízení. Zde musíte samozřejmě dbát na to, že zařízení je vhodné pro zvíře – jak pro jeho záliby, tak pro jeho velikost. Prošmejděte jednotlivé kategorie a najděte vhodné zařízení pro vašeho mazlíčka!