Úprava vody

Filtrovat
<
Aqua Medic
Aquaforest
AQUAVITAL
Biorb
Dennerle
Dupla
Easy Life
Hobby Aquaristik
JBL
NatureHolic
Sera
Söll
Tetra
1000 ml
500 ml
100 ml
250 ml
5000 ml
50 ml
2 500 ml
5 l
270 g
2 × 500 ml
6týdenní kúra
Kapky
Tekutina
Mořská voda
Sladká voda

V této kategorii se vše točí okolo správné péče o vodu, ať už se jedná o akvárium se sladkou nebo mořskou vodou: Pokud o vodu pečujete pomocí kvalitních přísad, je udržování ideálních hodnot mnohem jednodušší. Naše výrobky pocházejí od známých výrobců, jako Tetra, Dennerle nebo Sera.

Každému je jasné, že pro zachování života v nádrži je kvalita vody důležitá. Část péče o vodu by proto měla spočívat v provádění pravidelných analýz vody. Pokud hodnoty nejsou optimální, pomohou výrobky pro péči o vodu. Jak můžete vodu v akváriu udržovat v čistotě a co je pro péči o vodu důležité, závisí v prvé řadě na rybách a rostlinách.

Náš obchod nabízí v oblasti péče o vodu celou řadu prostředků: Redukce tvorby řas, čištění a úprava vody, bakteriální přípravky a korekční prostředky. Zde najdete zaručeně individuální řešení pro zdokonalení péče o vodu. Pokud pro péči o vodu použijete například filtr, pomohou vám startovací bakterie udržet rovnováhu mikroorganismů. Korekční prostředky, pomocí kterých můžete cíleně přizpůsobovat hodnoty karbonátové tvrdosti, celkové tvrdosti a pH, jsou pro vás v části péče o vodu také připraveny.