CO2 do akvária

Filtrovat
<
Aqua Medic
Dennerle
EHEIM
JBL
NatureHolic
Sera
Söchting
Tetra
Tropica
TWINSTAR
Měřicí technika
Zásobní lahve
Mořská voda
Sladká voda
Aplikace
inkl. Netzteil
mit Nachtabschaltung/ Magnetventil
mit Steuerung

Zde jste na správném místě, jestliže vás zajímá náš tajný tip: Technika CO2! V naší kategorii Technika CO2 naleznete vše, co potřebujete pro zásobování CO2 a pro regulaci pH. Naše produkty pocházejí od renomovaných výrobců, kteří u svých produktů dbají na vysoce kvalitní materiály a spolehlivou techniku.

Výhody naší techniky CO2? Splňuje rovnou dvě funkce! Jednak poskytuje oxid uhličitý jako důležitou živinu pro rostliny a jednak slouží k regulaci hodnoty pH. Moderní přístroje techniky CO2 pomáhají při správném dávkování: počítač pH a počítač bublin umožňují přesná nastavení pro všechny požadavky. Zajistěte si profesionální péči o vodu s nejmodernější technikou CO2 z našeho obchodu pro akvaristiku.

Součástí naší techniky CO2 jsou také sady pro hnojení CO2, které umožňují růst rostlin v optimálních podmínkách. Nabízíme samozřejmě také potřebné příslušenství pro vaši techniku CO2: například magnetické ventily, redukční ventily nebo zásobníky CO2. Vyzkoušejte techniku CO2 a už nikdy se bez ní nebudete chtít obejít.