Vzduchování

Filtrovat
<
Aqua Medic
Biorb
EHEIM
Hobby Aquaristik
HPumps
JBL
Sera
Söchting
Tetra
Velda
1 l
2 × 1 l
béžová
bílá
průhledná
zelená
černá
šedá
100 l/h
110 l/h
275 l/h
42 l/h
Kov
Plast
Mořská voda
Sladká voda
Pumpe mit Ausströmer und Schlauch
inkl. Netzteil
0.18
3
4
Nehlučné
testováno na škodlivé látky

V této kategorii jde o správné provzdušňování akvárií. Naše heslo: vzduchování. Sestavili jsme vyvážený sortiment kvalitních vzduchování, abychom zajistili, že naleznete vhodný model pro své akvárium. Zde se nacházejí různé vzduchovací kameny, vzduchová čerpadla a oxydátory renomovaných výrobců potřeb pro akvaristiku, např. Tetra, Eheim a Hagen.

Při výběru správného vzduchování lze také kombinováním různých vzduchování vytvořit individuální provzdušňování vašeho akvária. Samozřejmě si můžete zároveň také objednat veškeré potřebné příslušenství pro profesionální instalaci jako vzduchové hadičky nebo ventily. Optimálně nastaveným vzduchováním zlepšíte životní podmínky živočichů i rostlin, protože vodu v akváriu navíc obohatíte kyslíkem.

Čistý kyslík vytvořený oxydátorem se uvolňuje ve vodě bez tvorby bublin. Dosáhnete tak absolutně tichého vzduchování, při němž je zamezeno vypuzování oxidu uhličitého a víření dna akvária. Tvorba bublin je u mnoha vzduchování individuálně nastavitelná a zajišťuje obzvláště hezký vzhled.