Vybavení do terária

Filtrovat
<
Chipsi
Exo Terra
Hobby Terraristik
JBL
Lucky Reptile
Trixie
Zoo Med
20 l
2 × 15 kg
600g
8,8 l
15kg
bílá
hnědá
zelená
červená
žlutá
Hobliny
Kůra
Mech
Pravé dřevo
Písek
Bezprašné
Pohlcující zápach / Pohlcuje zápach
Vhodné do myčky
Vyoký sací výkon
Z přírodní surovin

Vybavení terária je důležitým bodem, protože dno samozřejmě přispívá k optickému dojmu. Důležité však je, aby terárium plnilo také svoje nezbytné funkce a přispívalo výrazně k pohodlí obyvatel. Kromě toho se samozřejmě starají předměty vybavení, jako jsou krmítka a pítka, o to, aby se zvíře cítilo vždy dobře. Proto je také důležité, aby se finální vybavení přizpůsobovalo potřebám obyvatel terária, abyste mohli v teráriu vytvořit co nejpřirozenější prostředí.

Aby dekorace – především rostliny – prospívaly na zdravém podkladu, najdete u nás vhodné podklady jako vybavení, které se dokonale přizpůsobuje bakteriálnímu osídlení a růstu rostlin. Nabízíme přitom spoustu variant pro vybavení terária, protože s různými druhy písku, humusu, jemného štěrku a speciálních podkladů máte spoustu možností utváření.

Dalším bodem této kategorie vybavení jsou ještě vhodné misky na krmení a pití. Existuje přitom velký počet odlišných modelů: Mnoho z nich je osázeno živým krmivem, ostatní vypadají jako kameny, ve kterých je prohlubeň, a mnoho dalších připomíná plochý talíř. Poslední varianty vybavení mají tu nevýhodu, že pod krmivo se často dostávají výkaly a nečistoty. Snažte se tedy co nejvíce obeznámit s různými vlastnostmi zařízení.